Πληρωμές

► ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε τα προιόντα στην έδρα μας, Ζωοδόχου Πηγής 108 Εξάρχεια-Νεάπολη στο κέντρο της Αθήνας.

►ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πληρώσετε αντικαταβολή, με την παράδοση της παραγγελίας σας στον οδηγό της Athens Pro Audio (για παραδόσεις εντός Αττικής), η την εταιρία courrier σε ολόκληρη την Ελλάδα.

►PAYPAL

Όσοι έχουν λογαριασμό μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πιο διαδεδομένη διεθνώς υπηρεσία πληρωμών του Paypal.

►ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Για κατόχους πιστωτικών καρτών (καλύπτουμε μεγάλο φάσμα συνεργαζομένων τραπεζών) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με πλήρη ασφάλεια το ιντερνετικό μας κατάστημα, η να χρησιμοποιήσεται τα μηχανήματα πιστωτικών καρτών στο φυσικό μας κατάστημα στην Ζωοδόχου Πηγής 108. Οσοι θέλουν δόσεις μπορούν να έχουν 24 δόσεις απο το ιντερνετικό μας κατάστημα και 36 δόσεις απο το φυσικό μας κατάστημα. Για να ελέγξετε εάν η πιστωτική σας κάρτα συμμετέχει στα προγράμματα δόσεων της Athens Pro Audio παρακαλώ πατήστε στο εικονίδιο >>

Για την πλήρη ασφάλεια των συναλλαγών σας, οι ιντερνετικές αγορές  μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται με redirection  στο σύστημα της  τράπεζας Πειραιώς.

 

►ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για την παραγγελία σας σε έναν από τους λογαριασμούς της Athens Pro Audio:
 
 
 

Μετά την κατάθεση των χρημάτων και για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας , μπορείτε να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης με email στο : info@athensproaudio.gr ή μέσω fax στο : 210 3813801

► ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΟΠΩΝ

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής σας βολεύει ή συνδυασμό αυτών Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και αποστολής των προϊόντων επικοινωνήστε με το λογιστήριο της εταιρίας μας.

ΕΣΠΑ 2014-2020